Saunarekka

Onko sinulla mahtava tilaisuus tulossa, mutta sauna puuttuu? Tähän tarjoaa ratkaisun saunarekka, joka tuo upean liikuteltavan saunan minne ikinä tarvitsetkaan sitä! Saunarekka on erinomainen lisä esimerkiksi erilaisiin yksityishenkilöiden juhliin ja yritysten promo- tai edustustilaisuuksiin.

Saunarekasta löytyy tilava noin n. 10 hengen sauna (puu- ja sähkökiukaat), takka, terassi ja äänentoistojärjestelmä. Saunarekasta löytyy myös pyyhkeet saunojille (n. 30 kpl)

Voit myös tilata paljun saunarekan yhteyteen, jonka saa hienosti suoraan terassin kylkeen laitettua, jotta kulku paljuun on helppoa jalkoja likaamatta.

Saunarekka ajetaan paikalle yleensä n. 6 tuntia ennen tilaisuutta. Saunarekka pystytetään kiinteästi piha-alueelle, eli saunomisen aikana rekka ei ole liikkeessä. Ennen tilaisuutta SaunaMaisteri hoitaa puitteiden pystytyksen sekä lämmittää saunan valmiiksi tilaisuuteen. Saunarekka luonnollisesti vaatii nimensä mukaisesti tilaa sen verran, että rekka saadaan ongelmitta ajettua paikalle. Esimerkiksi tilavat pihat, hiekkakentät, parkkialueet yms. toimivat mainiosti. Tarvittava Pituus n. 21m, Leveys noin 6m.

Lisäksi saunarekka tarvitsee voimavirta (400v) sähköliittännän.

Tiedustelut: 0440-724754 tai info@raiski.com