Roadshow

90-Luvun puolessa välissä Raiski.com alkoi tuottamaan roadshow-markkinointia. Suomen vanhimpana toimijana ja kymmenien vuosien rajulla ammattitaidolla Raiski.com on suomen kokenein RoadShow tuottaja.

Ideoimme ja toteutamme jokaisen kiertueen yhdessä asiakkaan kanssa alusta loppuun, ja notkean organisaation ansiosta pystymme joustavasti vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Näyttävät ja erottuvat kulkuneuvot herättävät varmasti toivotunlaisen huomion kohderyhmässä.

Rekkamme muuntuvat tyylikkäästä ja viihtyisästä Vip-tilasta toimivaksi esittelytilaksi. Jokaisen rekan voi myös personoida yrityksesi ulkoasuun sopivaksi – niin ulkoa, kuin sisältäkin.

Ota yhteyttä, jos haluat erottua eduksesi! Järjestämme kokemuksella vip-tilaisuudet, esittelyt, asiakastilaisuudet, koulutukset ja promootiotapahtumat.

Tiedustelut: 0440-724754 tai info@raiski.com

Muutama esimerkki siitä, mitä olemme vuosien aikana saaneet aikaiseksi.

  • RAUTIA – rekkamme ovat kiertäneet vuodesta 2003 Rautian väreissä ympäri Suomen noin 200 päivää vuodessa. Yhteistyömme on ollut tiivistä ja olemme olleet mukana monessa markkinointiin liittyvässä projektissa ideoimassa uutta ja toteuttamassa tapahtumia.
  • RAUTAKESKO – Olemme olleet mukana luomassa ja toteuttamassa usealle Rautakeskon tuotemerkille markkinointikampanjoita.
  • KONEKESKO- Olemme vastanneet Konekeskon messuosastojen toteutuksesta ja tarjoilusta.
  • ST1 – Olemme vastanneet messuosaston suunnittelusta ja toteutuksesta jo useassa tapahtumassa. www.st1.fi
  • TAFFEL – Jenkkirekkamme on ollut Taffelin mainosajoneuvona 90- luvulla 6 vuoden ajan kiertäen kiivaasti Suomea. Kiertueella mukana olivat myös Pick-up- ajoneuvo ja kiihdytysauto. Edelleen useat moottoriurheilun ystävät muistavat nuo keltapunaiset menopelit. www.taffel.fi
  • Sinebrychoff – Ideoimme ja toteutimme kiertueen Sinebrychoffin panimon tuotteille. www.koff.fi
  • MAN – Kiertueilla olemme toimineet tarjoiluiden, saunottajien ja esimerkiksi ralliajosimulaattorin isäntinä.